TORNEIG DE FUTBOL ESPILENC

13/08/2021

TORNEIG DE FUTBOL ESPILENC

TORNEIG DE FUTBOL ESPILENC
Des de feia molts anys, que a les Piles no fèiem cap torneig de futbol. Enguany, a principis d'estiu des de l'Ajuntament, vam començar a parlar amb el jovent adolescent, per veure quines activitats podíem fer per aconseguir una bona implicació per part seva, i que els motivés, i d'aquí va sortir la idea del Torneig de Futbol.
En publicar-ho es va anar animant molta gent, tan grans i petits, fins al punt que vam fer 4 equips d'adults mixtos (majors de catorze anys) i 2 equips de petits també mixtos (fins a tretze anys). Es van reciclar samarretes d'anys anteriors de la festa major per conformar tots els equips, i s'ha regalat ja a cadascun dels participants. Als participants més petits també els vam obsequiar amb una motxilla de fa uns anys de les Piles.
El torneig va començar el dimecres 4 d'agost, dijous 5 d'agost, i l'últim dia el dilluns dia 9. No s'ha jugat en forma de lligueta, sinó que els equips s'anaven intercanviant per jugar tots els uns amb els altres. Hi ha hagut molts espectadors, i això ha fet que crear un ambient de molt de caliu entre tots, i en estar al costat del bar de la piscina, també ha ajudat molt.
L'àrbitre ha sigut el regidor d'urbanisme Joan Franco, i dels petits en Martí Barragan i la Judit Alegre.
Continuarem mantenint vigent aquesta iniciativa retrobada, ja que a part de l'Ajuntament, hem tingut molts col·laboradors que ens han ajudat directament a coordinar tot el Torneig. Donem moltes gràcies per l'organització a la Nuri Aguilar, a la Mercè Benavente, i a l'Anna Vert per les magnífiques fotografies, entre d'altres... tots sumem i fem de les Piles un poble molt engrescat!!
 
 
Equip infantil BLANC
 
Equip infantil VERD
 
Equip adult VERD
 
Equip adult GROC
 
Equip adult TARONJA
 
Equip adult BLANC