Avui DIVENDRES 27 DE MARÇ de 18 a 20h SESSIÓ FLAIXFM a YouTube

27/03/2020

Avui DIVENDRES 27 DE MARÇ de 18 a 20h SESSIÓ FLAIXFM a YouTube

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya  #JoActuo que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. 

En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, posarem en marxa un seguit de sessions musicals adreçades a joves i en col·laboració amb diferents emissores de ràdio.

La primera tindrà lloc AVUI DIVENDRES 27 DE MARÇ de 6 a 8 de la tarda, en col·laboració de FLAIX FM. La sessió es reproduirà en directe des del canal youtube FLAIX FM.

Us demanem que en pugueu fer difusió des de les vostres webs, fent un embeded al canal de Youtube de FLAIXFM. L’embed que no estarà disponible fins una hora abans de l’esdeveniment, però podeu redirigir a: https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions

També us demanen que ho feu córrer des de les vostres xarxes socials per tal que el missatge del #JoActuo arribi al major número de persones joves.

Les properes setmanes es faran noves sessions en directe, emmarcades en el #JoActuo, amb altres emissores amb la voluntat de promoure la participació i cocreació del jovent.

 Us esperem a totes i a tots!

#JoActuo #QuedatACasa

Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona

joventut.tarragona.tsf@gencat.cat